Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit termijn staat gelijk aan de gebruiksduur die je kunt verwachten van een product. Naast de wettelijke garantie, geldt voor sommige producten ook een fabrieksgarantie van 2 tot 10 jaar. Heeft een product een fabrieksgarantie, dan staat dit vermeldt op de product pagina onder de specificaties.

Standaard bieden wij één jaar garantie op alle producten. Deze extra garantie en de fabrieksgarantie doen niks af aan de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt. Functioneert een product niet goed doordat het niet compleet of kapot is, dan heb je recht op garantie. Het defect mag niet ontstaan zijn doordat het product anders gebruikt is dan de bedoeling is.

De garantie is niet van toepassing op:

  • Schade als gevolg van onjuist gebruik.
  • Onderdelen getroffen door normale slijtage.
  • Producten met schades of missende onderdelen op het moment van ontvangst die later dan 2 maanden na ontvangst aangemeld worden.

Als je bestelling beschadigd, onjuist, incompleet of defect is, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zullen de situatie beoordelen en je zo snel mogelijk een passende oplossing bieden.